Bolig

Hvidevarer

Hvidevarer

Hvidevare online
Hvidevare finder man i enhver husstand også i køkkenet. Disse produkter er med til at gøre hverdagen så meget lettere. Man slipper for at feje, vaske op i hånden og vaske tøj i vasken mm.. Disse redskaber er blevet uundværlige i de fleste hjem, og der er nærmest undtagelses tilstand, hvis et af dem går i stykker. For år tilbage skulle man ud i butikken og høre en masse om det produkt, man var ved at købe, og det kunne tage lang tid, før man fik det installeret i hjemmet.

Sådan er det heldigvis ikke i dag. Ved hjælp af få klik kan man nu bestille det ønskede produkt over nette, samt at man er lovet en hurtig leveringstid. På denne måde er det rigtig nemt at udskifte sine hvidevare, hvis man skulle være uheldig, at de går i stykker.

Miele hvidevarer

Miele hvidevarer blev grundlagt i 1899 af Carl Miele og Reinhard Zinkann. Allerede den gang var der hård kamp om markedet. Derfor fandt de på sloganet "Altid bedre", da det var den eneste måde hvorpå de kunne for succes. Carl og Reinhard viste a hvis de skulle have succes, skulle de også komme med de bedste produkter. Derfor er der heller ingen andre firmaer hvis produkter, der har ligeså lang levetid som Mieles har. Miele designer alt fra privat brug til industriel brug, og alle slags maskiner.

Miele køleskabe
Miele er kendt for hvidevarer , især for deres køleskabe. Der er rigtig mange forskellige modeller. Der er nogle af Mieles køleskabe der har en PerfectFresh-zone som holder madvarerne helt friske op til 3 gange længere end et almindeligt køleskab. Andre køleskabe har DynaCool, som f. eks giver hurtigere afkøling af madvarer. Andre køleskabe igen har funktionen NoFrost, hvor cirkulation af kølig luft forhindre dannelse af rim, så din mad ikke bliver skadet

Miele opvaskemaskine
især for deres opvaskemaskiner, hvor der er indbygget Pefect GlassCare. Denne funktion sikre at vandet har den optimale hårdhed, så glassene stadig bliver vasket skånsomt, samtidig med at de bliver helt rene. Der er også en funktion som hedder Program Fin. Som gør at sarte glad og servicedele bliver skånsomt vasket. De fleste af Mieles opvaskemaskiner har indbygget SensorDry, som gør at lige meget hvor meget service der er i opvaskemaskinen og hvilken temperatur der bliver vasket med, sikre SensorDry den optimale tørring

Miele ovne
Miele har en masse special programmer. Deriblandt Mieles Klimaprogram, hvor deres Varmlufts Plus og fugt giver det optimale resultat ved tilberedning. Ovnene er udstyret med et trådløst termometer så kødet får en individuel og præcis stegning af kød, fisk og fjerkræ.

Miele støvsuger
Miele er kendt for deres støvsuger, består af den nyeste teknologi. F. eks findes der i alle Mieles støvsuger filtervirkning. Denne gør at de fleste smudspartikler og lugte fjerne sikkert både fra gulvet og luften. Alle støvsugerne har også en rigtig kraftig motor, som gør at man er sikret en fuldendt rengøring. Alle disse komponenter søger for at du får den tilfredsstillende rengøring både af møbler og gulv

Miele støvsugerposer
Til Miele støvsuger, err der selvfølgelig en masse tilbehør til, der i blandt støvsugerposer. Her er 5 gode grunde til altid at bruge Mieles originale tilbehør til støvsugere:

Rengøringseffekten optimeres
Mulighed fir individuel tilpasning
Kvalitet og sikkerhed er i top
Skånsom rengøring af gulvbelægninger og møbler
Filtersystemer der sikrer højeste hygiejnestandard

Miele tørretumbler
I Miele tørretumbler er der indbygget den enestående Miele Softcare-tromle, som garanterer dig den optimale skånsomme tørring. Alle Mieles tørretumbler er udstyret med en lang række funktioner og specialprogrammer, som giver en blid pleje og det optimale tørreresultat af selv de mest krævende tekstiler.

Miele vaskemaskine
I Miele vaskemaskiner er der indbygget Miele Softcare-tromle, som garanterer dig den optimale skånsomme vask. Der er også indbygget at SteamCare system, som gør at dit strygearbejde bliver reduceret med op til 50%. Alle vaskemaskinerne har et pletprogram. Der er en liste over 22 plettyper, hvor du kan vælge 3 plettyper samtidig. Så vil maskinen lave det bedst mulige program til at fjerne disse pletter. Mieles vaskemaskiner er også miljøvenlige. De kan indstilles til en vasketemperatur på 20 grader eller koldere. Som også sikre dig en endnu skånsom vask