Bolig

Sales enablement


Sales enablement app

Salgsaktivering eller sales enablement er den iterative proces med at give din virksomheds salgsteam de ressourcer, de har brug for, for at afslutte flere aftaler. Disse sales enablement ressourcer kan omfatte indhold, værktøjer, viden og information til effektivt at sælge dit produkt eller din tjeneste til kunder vha. en sales enablement app.

Udvikling af Apps til Android
I dag er Apps et rigtig vigtigt redskab, som mange virksomheder benytter sig af. De giver nemlig udbyderen mulighed for hele tiden at være i kontakt med sine kunder, da Appen er et enkelt klik væk. Der findes rigtig mange forskellige typer Apps, og der er mange ting man skal tage stilling til, når man skal have en App udviklet.

Man skal blandt andet vælge, hvilken platform den skal udgives på. Man kan vælge App udvikling, som virker på tværs af platforme, men man kan også vælge en App, som kun er udviklet til en platform, såsom Androids. Når Appen kun skal udvikles til en platform, så er det en smule nemmere at sikre, at Appen fungerer fuldstændig optimalt. Det behøver heller ikke være en hæmsko kun at vælge en platform. Det kan jo være, et ens kunder hovedsagligt benytter sig af Android, og på denne måde kan man altså nå ud til de fleste kunder med en fantastisk App.

Hybrid App
Hvis man vælger at få udviklet en App til det produkt, man yder, så er der rigtig mange overvejelser, som man skal gennemgå. Man skal blandt andet vælge, hvilken type App, man gerne vil have. Man kan fx vælge at få udviklet en hybrid App. En hybrid App er, modsat en native App, kompatibel blandt de forskellige platforme.

Det vil sige, at den både virker på iOS, Android og Windows. Ved at vælge en hybrid App kan man altså nå ud til alle forbruger, lige meget hvilke enheder de måtte bruge. Hvis man gerne vil ramme en bred målgruppe, så kunne en hybrid App meget vel være vejen frem.