Bolig

Betonrens

Betonrens

Leder du efter betonrens, kan du her på sitet finde info og leverandør af betonsrens og rengøring af beton til billige priser.
Find betonsrens og rensning af beton her :

Betonrens
Mange virksomheder har til huse i betonbyggerier, og det kan kræve en ekstra indsats når det kommer til vedligeholdelse af beton. Beton er meget forskelligt og kræver en helt speciel metode til afrensning, da graden af slitage facaden har været igennem er meget forskelligt, samtidig med at arten af snavs eller slid har stor betydning for rens af beton. Der er tale om både glat beton og beton med fritlagt facade, hvor begge dele kan renses lige effektivt, alt efter graden af misfarvninger. Betonrens og rensemidler kan også bruges til rens af betontegl og rens af betonfliser, og metoden til afrensning bliver blot tilpasset materialet, så det bedste resultat opnås.
Det kan især være spor efter tidligere påsatte skilte eller lamper som kan genere udseendet på betonfacaden. Beton bag eksempelvis et påsat skilt oplever jo ikke samme påvirkning af vind og vejr, som resten af betonnet, da det lille stykke beton er beskyttet bag skiltet. Når man så fjerner skiltet, vil man kunne se en tydelig forskel fra der hvor skiltet har siddet, og resten af betonfacaden. Det giver ikke noget særlig pænt udtryk og kan se grimt ud i mange år. Dette kan løses ved at rense betonen, så betonen bliver ensartet i udtrykket og bygningen ser ud som ny. Problemets omfang vil blive vurderet, hvorefter der så vil blive brugt de helt rigtige metoder og midler til rens af beton. Den mest skånsomme og nænsomme metode vælges, alt efter behovet for rens af beton, og her taler vi metoder som højtryksrens, hedvandsrens og børstebehandling. Lige meget hvilken metode der anvendes vil resultatet blive smukt, langtidsholdbart og funktionelt og så vidt muligt bliver den fremtidige påvirkning mindsket.