Bolig

Murstensrens

Rensning af murværk og mursten

Leder du efter murstensrens, kan du her på sitet finde info og leverandør på rensning af murværk og afrensning af mursten og teglsten til billige priser.
Find rens af murværk og afrensning af mursten her :

Murstensrens
De fleste huse i Danmark er bygget op af mursten, og mursten er holdbart, godt og funktionelt byggemateriale. Men tit bliver mursten også grimme at se på med tiden, da vind og vejr påvirker mursten rigtig meget. Fugt, alger, mos, snavs og graffiti kan ødelægge udseendet at de ellers flotte mursten. Udover at den pæne fremtoning af bygningen forsvinder ved beskidte mursten, så kan man i mange tilfælde også risikere indvendige problemer i bygningen – eksempelvis som følge af fugt i murstenene. Selvfølgelig kan et murstenshus ikke altid se ligeså flot ud som da det blev bygget, men ved at rense murværket kan man komme så tæt på det oprindelige udseende som overhovedet muligt. Slid og snavs er sjældent ensartet på murværket og det går ud over det ydre. Men ved en murstensrens kan man få murstenene tilbage til det oprindelige, flotte udseende murværket havde i første omgang.
Rens af mursten kræver de helt rigtige midler, det rigtige udstyr og en masse erfaring. Nok er mursten holdbare og slidstærke, men den forkerte kemiske påvirkning kan ødelægge murstenene. Hvordan muren skal renses afhænger både af hårdheden af overfladen, hvilken form for problemer der er – altså er der tale om skidt, alger, mos eller noget helt andet. Derudover er det vigtigt at se på hvad det præcise byggemateriale kan tåle. Mursten er jo lavet af forskelligt materiale og derved er graden af holdbarhed også forskellig. At rense en mur kræver derfor meget tålmodighed, erfaring og de helt rigtige rensemidler. For at resultatet af murstenrens skal holde, kan man få muren imprægneret med specielle midler, så der skabes en form for hinde omkring muren, som gør at olie, vand og fedt ikke kan sætte sig fast, og derved holder muren sig flot i mange år.