Bolig

Rengøring af mursten

Rengøring af murværk og mursten

Leder du efter rengøring af mursten, kan du her på sitet finde info og leverandør på rengøring af murværk og rengøring af mursten og teglsten til billige priser.
Find rengøring af murværk og rengøring af mursten her :

Rengøring af mursten
Mursten er et naturmateriale lavet af brændt ler – det resulterer i materialet tegl, som bruges til tagsten og mursten. Fra naturens side er mursten primært røde, gule eller brune, men i dag kan man i princippet lave mursten i den farve man ønsker, på grund af den udvidede teknologi og udvikling indenfor indfarvning. Mursten er meget brugt i Danmark, da det er et holdbart og funktionelt byggemateriale som er relativ nemt at arbejde med og vedligeholde. Almindelige metoder som højtryksrens og lignende er meget skånsomme overfor murstenene, men er yderst effektivt. Selv metoden er forskelligt alt efter hvilket behov for rengøring der er, og der findes selvfølgelig også skrappere metoder, hvis snavs eller misfarvning virkelig er genstridigt. Det handler om at rengøre mursten så skånsomt som muligt, både af hensyn til materialet og miljøet.
Men lige meget hvilken farve murstene har, vil man komme ud for at de med årene vil blive misfarvet, dækket med mos eller alger, eller lignende. Her kan man gå ind og lave en rengøring af murværket og sørge for at muren igen kommer tilbage til sit oprindelige udseende, og kan se ud som ny. Nogle mennesker har også mursten inde i huset, og har man murstensgulv, kan man også risikere at gulvet bliver beskidt og slidt på en helt anden måde, end hvis vind og vejr påvirkede murstenene. Rengøring af murstensgulv foregår på nogenlunde samme måde som ved rengøring af murværk, da selve metoden vil blive vurderet ud fra overfladen i sig selv og den art af slid eller snavs som er på murstensgulvet. Ved rengøring af mursten anbefales en efterfølgende imprægnering, så murstenene kan holde sig pæne i mange år endnu og at selve materialet er nogenlunde vedligeholdelsesfrit.