Bolig

Solcellerens

Rensning af solfanger og solcelleanlæg

Leder du efter solcellerens, kan du her på sitet finde info og leverandør på rensning af solfanger og rensning af solceller til billige priser.
Find rens af solceller og rens af solpaneler her :

Solcellerens
Der har de sidste par år været et kæmpe boom indenfor solceller, og flere og flere privatpersoner får installeret solceller på taget af deres hus. Solceller kan være med til at optimere på elforbruget derhjemme, og derved spare nogle penge for hele familien, og når det kommer til erhverv er der mange penge at spare, da forbruget her er stort. Teknologien indenfor solceller er blevet udviklet over en lang årrække og er nu så avanceret at det er en fornuftig investering med solceller på taget, da ydeevnen og holdbarheden er lang.
Afhængig af dit forbrug, viser mange tal at du med solceller kan halvere dit elforbrug, men dette er kun hvis solcellerne kan yde det optimale. Det kan de ikke, hvis cellerne er dækket til med skidt og snavs. Når der er solceller installeret på taget, er de selvfølgelig meget modtagelse for vind og vejr, og det kan være svært at beskytte dem helt mod smuds. Men når der er snavs på panelerne forhindrer det den rette mængde sollys at komme igennem, og ind til cellerne som skal skabe effekten. Lyset har simpelthen ikke mulighed for at trænge igennem skidtet, og det mindsker effekten af solcelleanlægget. Det kræver nogle specielle rensemidler til solcellerens at rense solcellerne, og det kan være en risikabel affære at gøre det selv. Ikke mange almindelige midler har det der skal til for at rense anlægget godt og grundigt, og regnvand osv. har ikke den optimale effekt. Derfor kræver solcellerens noget helt særligt, hvor panelerne vil blive vasket af ved hjælp af nogle særlige rensemidler og en metode som skåner anlægget på bedste vis. Rene solceller er effektive solceller.