Bolig

Umbraco løsninger

Umbraco er et bygget på Microsoft .NET Framework. Umbraco løsninger er et godt valg for både små og store virksomheder.

Her nogle grunde til at vælge Umbraco:

Umbraco er open source
Umbraco er skalerbart
Umbraco er meget brugervenligt
Umbraco er gratis

Umbraco kan bruges til web, intranet og apps.Webudvikling

En solid B2B løsning skaber resultater og performer optimalt. Både når det kommer til integration, søgemaskineoptimering, webudvikling og datasikkerhed.

Webudviklingens platform skal også være let at bygge videre på mht digital markedsføring, herunder opdateringer og mindre justeringer er mulige.


Konverteringsoptimering
Konverteringsoptimering er et rigtig vigtigt redskab, når det kommer til at tiltrække nye og flere kunder. Når man snakket om konvertering, så kan det være flere forskellige ting, men det er hovedsagligt en proces, som du gerne vil have en besøgende til at foretage. Hvis der er tale om en webshop, så kan konverteringen fx være et køb, men det kan også være tilmelding af et nyhedsbrev eller en indsendt formular.

Før man kan lave en konverteringsoptimering, så skal man kende konverteringsraten. Denne rate fortæller, hvor mange af de besøgende der konvertere til fx kunder. Når du kender raten, kan du nemlig begynde et optimere din hjemmeside. Konverteringsoptimering kan bestå af mange forskellige processer, men det kan også være så simpelt, som bare at lave køb-knappen lidt større. Hvis du beslutter dig for at få foretaget en konverteringsoptimering, så er der flere virksomheder især umbraco partnere, som kan hjælpe dig gennem hele processen, så du får et professionelt resultat

 

Annoncering på nettet

Internettet er efterhånden blevet en rigtig stor del i mange menneskers hverdag. Dette åbner op for helt nye muligheder, når det kommer til annonceringer af produkter og virksomheder. Tidligere var annoncer, noget man så på tv, eller som blev husomdelt i form af reklameblade. Dette finder man også stadig i dag, men flere og flere er begyndt at benytte sig hjemmesider og annoncering på nettet, som deres hovedannoncør.

Ved at have annoncer på fx sociale medier på nettet, kan man nå ud til rigtig mange mennesker rundt om i verden. Selv den mindste annonce kan blive yderst synlig ved at annoncere de rette steder. Hvordan man skal opbygge sine annoncer på nettet kan godt være en udfordring, da mulighederne er uendelig. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage kontakt til en virksomhed, som kender annoncebranchen. På denne måde kan du nemlig sikre dig, at du får mest muligt ud af dine annoncer på nettet.